Hoe gaat het in zijn werk?   
Op afspraak kom je langs in de studio. In de studio kun je op je gemak de verschillende beeldjes in diverse kleuren, formaten en poses bekijken en voelen.  Als je een keuze hebt gemaakt dan gaan we over tot het scannen. Je kan zelf bepalen wat je aan hebt tijdens deze scan.    
Met een handscanner lopen we om je heen en maken we een 3D afbeelding. We blijven op gepaste afstand. Na het scannen kan je de afbeelding op een scherm bekijken en nemen we eventuele wensen met je door.

We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt. We hebben de meest gestelde vragen op een rij gezet voor je. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Mag ik mijn kleding aanhouden tijdens het scannen?

Je bepaalt zelf wat jij aan hebt tijdens de scan. Dit kan volledig gekleed, in je ondergoed of naakt. Het is altijd je eigen keuze. We laten tijdens je afspraak aan de hand van voorbeeld beeldjes zien wat de verschillen en effecten zijn. Jij maakt altijd zelf de keuze, je moet je fijn voelen op het moment van de afspraak én ook als je beeld in je woonkamer staat. Als je besluit om in ondergoed te poseren adviseren we je om geen donkerblauw /zwart ondergoed te dragen en een gladde bh en string/onderbroek mee te nemen. Voor beiden geldt dat het niet moet snijden of knellen in je huid.   

  • Scannen jullie ook geslachtsdelen?

Nee, wij specialiseren ons in torso’s en bustes. Wij scannen dus geen losse lichaamsdelen zoals handen of geslachtsdelen. Met 3D scannen en printen blijven niet alle details bewaard. Wil je een los lichaamsdeel vastleggen dan zou bodycasting een optie kunnen zijn. Dit verzorgen wij niet.   

  • Hoe lang duurt een afspraak?

We nemen drie kwartier de tijd voor de afspraak. Het scannen zelf duurt maximaal 5 minuten.    

  • Mag ik iemand meenemen naar de afspraak?

Gelieve maximaal 1 persoon mee te nemen naar jouw scan afspraak. We adviseren om geen jonge kinderen mee te nemen.    

  • Ik weet nog niet welk formaat of kleur?

Dit is geen probleem, wij hebben van diverse kleuren en formaat een beeldje staan. Het kiest vaak makkelijker als je het in het echt kan bekijken.

  • Sturen jullie het beeldje op of kan ik deze ophalen?

Dit kan beiden. Bij verzenden komen de verzendkosten er nog wel bij. Zie onze tarievenpagina. 

  • Waarvan is het beeldje gemaakt?

Voor de standaard beeldjes wordt PLA gebruikt.  Dit staat voor polylactic acid, beter bekend als biologisch afbreekbaar plastic of bioplastic. Het wordt vervaardigd uit 100% hernieuwbare bronnen en hierdoor dus ook volledig afbreekbaar. Daarnaast bieden wij ook metalfills en houten beeldjes aan. Deze beeldjes bevatten componenten van metaal (koper, brons staal) of hout.

  • Wie zit er achter Print je Lijf?

Print je Lijf is bedacht en wordt gerund door twee vrouwen:  Anne & Ilja!  Anne houdt zich voornamelijk bezig met al het klantcontact en social media. Ilja werkt achter de schermen aan de beeldjes, de bewerking voor- en na dat ze uit de printer komen. Scannen, bewerken en printen. We doen het allemaal in eigen beheer. Zo houden we volledige controle over het proces. 

Print je Lijf is onderdeel van Print je Wonder. Print je Wonder richt zich op alle zwangere dames en papa’s met de kleine baby(s)